Akcija parketa v LjubljaniAkcija parketa v salonu Eko Stil

Iščete kvaliteten, a poceni parket? V podjetje Ekostil parket Ljubljana smo skozi dolgoletne izkušnje na področju talnih oblog spoznali, da je strankam potrebno zagotoviti pravo razmerje med kvaliteto in ceno. Zato bodite pozorni na naše redne akcije parketa, saj boste tako vaš nakup opravili še ceneje. Če vas zanima kakšna je cena parketa s polaganjem nas obiščite.

 

Pestra izbira talnih oblog in parketi Ljubljana

Akcija parketa vam bo zagotovila, da boste izdelke dobili po ugodni ceni – a kako izbrati pravi parket? Poleg kvalitete je seveda kupcem pomembno tudi, da najdejo poceni parket, ki bo zadovoljil vse njihove želje in v salonu Eko stil parket Ljubljana boste to našli. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa, med najbolj klasične spadajo bukev, jesen in hrast. Če iščete industrijski parket vam na primer predlagamo hrast, saj je najbolj odporen tudi na večje obremenitve. Ko izbiramo ustrezen parket, je pomemben kriterij tudi njegova debelina, lahko je dvo ali troslojni.

 

Kam po poceni parket

V podjetju Eko stil vam bomo pred nakupom vedno svetovali katera izbira parketa bi bila najbolj primerna za vas. V manj obremenjene prostore polagamo tanjši, v bolj obremenjene pa debelejši, na primer troslojni parket, predvsem pa je priljubljena izbira med strankami hrast. Vse informacije tudi o tem kakšna je cena parketa s polaganjem boste našli v naši poslovalnici.

 

Akcija parketa- kjer dobite največ

Podjetje Ekostil parket Ljubljana je sicer na trgu prisotno že več kot 25 let, poleg ponudbe velike izbire talnih oblog pa vam nudimo tudi montažo in brušenje parketa. Vseskozi pa se zavedamo, da je poleg kvalitete pomembno tudi, da strankam zagotovimo poceni parket. Zato vedno pripravljamo različne akcije parketa, ki vam v vaš dom še ceneje prinesejo dolgotrajno rešitev. V akciji parketa najdete dvoslojni in troslojni gotovi parket, poleg tega pa svojim strankam ob nakupu kvalitetnega, a poceni parketa, zagotavljamo tudi akcijo na montažo parketa.
Opremljate svoje domovanje ali pa iščete industrijski parket? Obiščite nas v našem salonu Eko stil parket Ljubljana, saj se pri nas najde velika izbira primerna vsakemu žepu.
Eko stil- kjer dobite največ za svojo ceno.