Gotovi parket s polaganjem cenikCena gotovega parketa v salonu Ekostil

Bi radi položili parkert v vaše bivalne ali pa poslovne prostore pa se bojite, da bo cena previsoka? Želite kljub kvaliteti dobiti ugodno ceno gotovega parketa? Potem obiščite salon parketa Ekostol kjer vas čaka ugodna cena gotovega parketa. Če želite izvedeti točen cenik gotovega parketa nas obiščite v poslovalnici v Ljubljani. Ugodne cene pa prinaša tudi akcija na gotovi parket, zato bodite pozorni nanjo.

 

Visoka kvaliteta in ugodna cena gotovega parketa

Široka paleta gotovih parketov različnih vrst in dimenzij vam je na ogled v razstavno-prodajnem salona parketa Eko stil Ljubljana. Ker se zavedamo, da je za stranke enako pomembna cena gotovega parketa kot kvaliteta, imamo vedno na razpolago tudi različne akcije gotovega parketa. Pred nakupom bodite še posebej pozorni nanje.

 

Gotovi parket cenik in montaža 

Zakaj z nakupo gotovega parketa za svoj cekin dobimo res največ? Gotovi parketi predstavljajo praktično izbiro za vse, ki jim dolgotrajna obstojnost, prijeten občutek ob stiku z lesom in naravni materiali veliko pomenijo. Poleg tega pa je njihova montaža hitra in preprosta, če se odločite tudi za montažo, pa bo cena parketa s polaganjem še ugodnejša kot če iščete zunanje izvajalce. Ko izbiramo primeren produkt za naš objekt pa je poleg cene gotovega parketa, pomembna tudi debelina. Izbiramo lahko namreč med dvoslojnim in troslojnim, odvisno kakšne so vaše želje in kakšno funkcijo nosi prostor kamor ga želite namestiti. Vsekakor pa vas bo naš cenik gotovega parketa prepričal sam.

 

Akcija gotovi parket v prodajalni Ekostil

Zavedamo se, da so našim strankam velikega pomena tako kvaliteta, možnost dolgotrajne uporabe in seveda cena. Cena parketa na m2 se seveda razlikuje po tem kateri les izberemo, koliko slojev ima parket poleg tega pa je cena lahko malo drugačna tudi, če vključuje parket s polaganjem. Ker je cena zelo pomembna večkrat organiziramo tudi akcije gotovega parketa, ki še dodano zniža stroške kupca.
V salonu parketa Ekostil so na voljo gotovi parketi vrhunske kakovosti po ugodni ceni – le preverite in se prepričajte sami. In ne pozabite, da ugodne cene prinaša tudi naša akcija gotovi parket, zato bodite pozorni nanjo.