Ugodna cena polaganja parketa z visoko kvaliteto

Ali razmišljate o novem parketu in ne veste, kje bi lahko dobili kvaliteten in ugoden parket? Brez skrbi, mi smo pravi naslov za vas! Nudimo vam pestro izbiro parketov in PVC talnih oblog ter odlične cene polaganja parketa ali polaganja PVC talnih oblog. Obiščite nas in se prepričajte!

Gotov parket je odlična izbira

Cene polaganja parketa so ugodne, pri nas pa poskrbimo za vso profesionalnost. Pred polaganjem parketa se morate med drugim odločiti tudi, kakšen parket boste imeli. Izbirate lahko med dvoslojnim ali troslojnim parketom. Dvoslojni parket je primeren predvsem za prostore z manjšo obremenitvijo, medtem ko pa je troslojni parket primeren za prostore z večjo obremenitvijo. Cena polaganja parketa dveh ali treh slojev se ne razlikuje bistveno.

Cena polaganja parketa je seveda odvisno od vrste parketa, ki ga polagamo. Najboljši in najugodnejši je gotov parket. Pri nas lahko dobite odličen predhodno obdelan parket, polaganje gotovega parketa pa je hitro in enostavno. Cena polaganja parketa, ki je tako predhodno obdelan je še cenejša. Izbirate lahko med različnimi vrstami gotovega parketa priznanih proizvajalcev, pri nas pa vam nudimo tudi talne obloge iz PVC materala ali tekstila. Polaganje gotovega parketa je hitro, enostavno in čisto, površina pa je takoj prehodna. Tako si prihranite vzdrževanje in naknadno obdelavo z brušenjem ali lakiranjem. Cena polaganja parketa se ne razlikuje bistveno, če vam parket položimo mi ali pa ga položite sami. Vsekakor ne boste imeli dodatnih nevšečnosti in delo bo opravljeno kvalitetno ter profesionalno, če bomo namesto vas delo opravili mi. Polaganje gotovega parketa zelo enostavna, saj parket polagamo na »klik«. Parket je tako obstojen in trpežen, zato je to prava odločitev za vas. Cene polaganja parketa so dostopne na naši spletni strani.

 

Polaganje parketa cena

 

Ugodne cene polaganja parketa

Cena polaganja parketa skupaj s samim parketom je bistveno cenejša, če se za parket in montažo odločite pri istemu proizvajalcu. Tako boste imeli kvalitetno in profesionalno položen parket brez dodatnih skrbi. Cena polaganja parketa naj vas ne skrbi, saj je prijazna do vaše denarnice. Poleg ugodnih cen polaganja parketa nudimo tudi polaganje vinil talnih oblog, ki so prav tako zelo kvalitetne, trpežne in dolgo obstojne. Poleg parketa vam nudimo pestro ponudbo različnih talnih oblog iz tekstila, lesa PVC materiala, gume in drugih modernih materialov. Nudimo vam tudi profesionalno svetovanje, saj je vedno pomembno, da je stranka zadovoljna. Pestro ponudbo naših izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani, ali pa nas obiščite v našem prodajnem salonu. Veselimo se sodelovanja z vami. 

 

Cena polaganja parketa