Gotovi parket zelo praktičen: dvoslojni in troslojni gotovi parket


Gotovi parket omogoča izredno hitro montažo, zato postaja vse bolj priljubljena izbira. Če vam je pomembno, da je vaša nova talna obloga gotova v čim krajšem možnem času, je zagotovo najboljša rešitev parket na klik oziroma gotovi parket. Hrast spada med najpogosteje uporabljeno vrsto lesa pri različnih izvedbah parketa, seveda pa se lahko odločiti tudi za drugo vrsto lesa. Na voljo sta vam tako dvoslojni kot troslojni gotovi parket, veliko možnosti izbire pa imate tudi glede dimenzij parketa.


Gotovi parket ne zahteva dodatnega brušenja in lakiranja


Eden glavnih razlogov, zakaj izbrati gotovi parket, je vsekakor hiter čas vgradnje, obenem pa so to tudi cenovno najbolj dostopni parketi. Cena je sicer odvisna od konkretnih karakteristik parketa, a v povprečju je vsekakor zelo sprejemljiva, še posebej če upoštevate dejstvo, da je prav parket ena najbolj kakovostnih talnih oblog, kar seveda velja tudi za gotovi parket. Hrast bo s svojo masivnostjo poskrbel za še večjo trpežnost vašega parketa, dodatno stabilnost pa lahko dosežete tudi tako, da izberete troslojni gotovi parket.  Najpomembnejša prednost gotovega parketa, ki je tesno povezana z možnostjo hitre vgradnje, je, da kasnejše brušenje ne bo potrebno, prav tako pa vam ne bo treba skrbeti za lakiranje. Odločite se lahko tudi za gotovi oljen parket, ki ga odlikuje naraven videz lesa.

gotovi parketgotovi parket hrast


Troslojni gotovi parket in druge vrste parketa po ugodni ceni


V podjetju EKO STIL vam ponujamo bogato izbiro parketa in drugih talnih oblog. V naši ponudbi vas med drugim čaka tudi izredno trpežen hrastov parket po dostopni ceni. Če predvidevate večje obremenitve, vam priporočamo, da izberete troslojni gotovi parket, ki prenese tudi zelo velike pritiske, ne da bi pri tem nastale poškodbe.  Pri nas vas čaka kombinacija dostopnih cen in vrhunske kakovosti, pospremljena s strokovnim nasvetom, ki vam bo pomagal pri izbiri optimalne talne obloge za vaše potrebe.