Gotovi parket cenaGotovi parket- cena in montaža

V sedanjem času imam veliko izbiro različnih talnih oblog. Za vse ljubitelje lesa pa sta še vedno najbolj priljubljena klasičen in gotov parket, ki ponujata resnično največ za svojo ceno. Gotovi parket je v primerjavi z masivnim klasičnim parketom že vnaprej brušeni in lakirani, med tem ko masivni omogoča po položitvi nudi individualno izbiro končne obdelave. Največkrat se ljudje za polaganje gotovega parketa odločijo zaradi enostavne vgradnje, predvsem pa je zelo primeren za talno gretje. Vsekakor je glede na kvaliteto, ki gre v koraku s ceno gotovi parket in masivni prava izbira pred umetnimi materiali.

 

Gotovi parket- cena in katerega izbrati

Preden se odločimo za polaganje gotovega parketa, je potrebno razmisliti kateri je najbolj primeren za naš prostor, dvoslojni ali troslojni. V ceni m2 parketa obstajajo majhne razlike, a predvsem pa je pomembno, da že pred obiskom salona parketa povsem vemo kakšna bo namembnost prostora. V manj obremenjeni prostor namreč položimo tanjši, v bolj obremenjene pa debelejši, na primer troslojni gotovi parket. Cena je glede na kvaliteto izdelka prijazna vsakemu žepu, poleg tega pa parket dolgotrajna rešitev za vaše prostore. Zato nikoli o ceni m2 parketa ne smemo razmišljati kot o strošku, ampak kot o naložbi v prihodnost.

 

Kako poteka polaganje gotovega parketa

Polaganje gotovega parketa je hitro in enostavno, a vseeno je bolje, da prepustimo delo strokovnjakom. Imenujemo ga tudi parket na klik, saj se utor med posameznimi deli zaskoči brez uporabe lepila. Zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti je najboljša izbira za prostore s talnim gretjem.
Pri nas najdete ugodno ceno gotovih parketov in pestro ponudbo talnih oblog iz tekstila, gume, PVC–ja, lesa in materialov nove generacije. Pred polaganjem gotovega parketa (parket na klik) vam nudimo svetovanje, saj nam je najbolj pomembno, da je stranka zadovoljna s končnim produktom.

 

Cena parketa na m2 v salonu Eko stil

Cena m2 parketa je odvisna od več dejavnikov, a pri izbiri talnih oblog morate vedno razmišljati, da vlagate v prihodnost sebe in svoje družine ali podjetja. Parket je dolgotrajno obstojen in daje prostoru poseben naraven čar, ki ga umetne obloge nikoli ne bodo. Pri nas zagotovljeno najdete ugodno ceno gotovih parketov.