Po parket v Eko stil Ljubljana

Razmišljate o nakupu novega parketa? Ljubljana Eko stil je pravi naslov za vas. Naše vodilo je namreč kupcem zagotoviti najkakovostnejši in najnovejši izdelek, izdelan v skladu z varovanjem okolja. Poleg tega pa je ne glede na izbrano debelino parket cenovno dostopen vsakemu kupcu. Vas zanima cena parketov? Obiščite nas v salonu na Šmartinski 152 Ljubljana. Parket in vse ostale talne obloge v našem prodajnem programu so narejene s strani kvalitetnih proizvajalcev.

 

Pestra izbira parketa Ljubljana Ekostil

Parketi za talno gretje v Ljubljani

Gotovi parketi se v primerjavi z masivnim klasičnim razlikuje po debelini parketa, poleg tega pa je gotovi že v naprej brušen in lakiran. Zaradi možnosti polaganja na klik pa je njihova vgradnja hitra in enostavna. Zaradi debeline parketa in elastičnosti površinske obdelave so najbolj primerni kot parketi za talno gretje. Široka paleta gotovih parketov različnih vrst in dimenzij vam je na ogled v razstavno-prodajnem salona Eko stil Ljubljana. Parketi Karelia so svetovno priznani parketi, ki jih odlikuje dolgotrajna obstojnost in prijeten občutek. Poleg tega pa je cena parketov resnično primerna vsakemu žepu, pri nas najdete tudi posebno akcijo parketa.

 

Katero debelino parketa izbrati

Ne veste katero talno oblogo izbrati, kakšne barve in debelino parketa potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri zato obiščite prodajni salona Eko stil Ljubljana. Parketiso izdelani iz različnih vrst lesa. Med najbolj klasične vrste sodijo bukev, jesen in seveda hrast. Gotovi hrastov parket je izjemno priljubljen, saj poleg privlačnega videza prinaša številne druge prednosti.

 

Cena parketov Karelia

Cene parketov si lahko ogledate v našem salonu parketa, seveda pa vam lahko cene parketov in ostalih talnih oblog posredujemo tudi preko elektronske pošte.
Naša raznovrstnost ponudbe talnih oblog ob spremljanju najnovejših svetovnih trendov vam daje skorajda neomejene možnosti pri opremljanju stanovanjskih, poslovnih, turističnih, industrijskih in ostalih objektov. Če imate pomisleke ali ne veste katero vrsto, debelino parketa izbrati nas obiščite v prodajnem salonu Ljubljana. Parket še vedno ostaja men najnepriljubljenejšimi talnimi oblogami za naše domove, predvsem od kar ponuja možnost vgradnje tudi parketi za talno gretje. Na spletni strani si oglejte našo akcijo parketa in ne bo vam žal.