Parket na klik prinaša številne prednosti


Gotovi parket na klik je v primerjavi s klasičnim že vnaprej brušen in lakiran. Njegova prednost pa se kaže tudi v hitrem in enostavnem polaganju. Polaganje parketa na klik sistem namreč poteka tako, da se utor zaskoči v pero brez lepljenja. Parket na klik je odporen na udarce, njegovo vzdrževanje je enostavno, zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave pa ga lahko položimo tudi na tla s talnim gretjem. Še zlasti to velja za dvoslojni parket, katerega cena je v salonu parketa Eko stil zelo ugodna.
V salonu parketa Eko stil Ljubljana boste med drugim našli tudi gotovi parket vrhunske kakovosti finskega proizvajalca Karelia. Poleg dvoslojnega je na voljo tudi troslojni parket na klik.

 

cena gotovega parketa na klikdvoslojni ali troslojni parket

 

Gotovi dvoslojni in troslojni parket na klik – ugodna cena v salonu parketa Eko stil


Gotovi parket je običajno izdelan iz več plasti lesa iglavcev, gornja plast pa je na voljo v vseh vrstah lesa. Troslojni parket polagamo v bolj obremenjene prostore. Zgornji in spodnji sloj sta iz trdega lesa, na sredini pa je vezana plošča. Gornja plast je pomembna zaradi videza parketa, srednja in spodnja plast pa služita njegovi stabilnosti. Debelina zgornjega sloja omogoča ponovno brušenje in obnovo.
V manj obremenjene prostore pa polagamo dvoslojni parket na klik, ki ga poleg ugodne cene odlikuje tudi izjemna stabilnost. Zgornji pohodni sloj je iz kakovostnega masivnega lesa, spodnji nosilni sloj pa je lahko iz lesa nižje gostote.

Parket se že stoletja dokazuje kot odlična talna obloga za najrazličnejše načine uporabe. Edinstvena lepota, toplina in domačnost lesa, prijaznost do okolja ter dolga življenjska doba so prednosti, ki navdušujejo vse več ljudi, ki se zanj odločajo kljub nekoliko višji ceni v primerjavi z ostalimi talnimi oblogami. Zakaj ne bi med njimi bili tudi vi? Obiščite salon parketa Eko stil in izberite pravi parket na klik zase. Ne glede na to, ali boste izbrali  troslojni ali dvoslojni parket katerega cena vas bo zagotovo navdušila.  
Vabljeni.
gotov parket na klik