Do estetskih tal s PVC talnimi oblogami

Ali si želite urediti prostore in si zagotoviti trpežna in estetska tla? Sedaj lahko to dosežete z našimi kakovostnimi in odličnimi PVC talnimi oblogami. V podjetju EKO STIL vam poleg talnih oblog PVC ponujamo tudi razne parkete in tudi storitve polaganja parketa. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o naših odličnih izdelkih, imamo tudi akcije PVC talnih oblog.

Kvalitetne PVC talne obloge po izjemno nizkih cenah

PVC talne obloge vam zagotavljajo optimalno dolgotrajno talno zaščito, ki pripomore k boljši funkcionalnosti celotnega prostora. Odlikujejo jih številne prednosti, kot so elastičnost, visoka odpornost pred obrabo, trpežnost ter vrhunska tehnologija izdelave. Seveda ne smemo pozabiti na široko paleto barv,  dimenzij, vzorcev in struktur PVC vinil talnih oblog.

Talne obloge PVC lahko v glavnem razdelimo na homogene in heterogene. Če ima homogeno strukturo, to pomeni, da je obloga sestavljena iz enega sloja, pri heterogeni strukturi pa oblogo sestavlja več slojev. Pri homogenih slojih je prednost ta, da je po celotni globini enak material in tako obraba ni vidna, pri heterogenih slojih pa je boljša možnost zvočne in toplotne izolacije ter več udobja. Večinoma se talne obloge PVC uporablja za zelo obremenjene poslovne prostore, torej v izobraževalnih, industrijskih in zdravstvenih objektih ali pa tudi stanovanjske površine. Debel zgornji sloj iz vinila omogoča  predvsem odlično zaščito pred obrabo in umazanijo ter omogoča enostavno suho ali mokro čiščenje. Poskrbeli smo tudi za antibakterijsko zaščito na zgornji plasti, ter dodali tudi antistatično zaščito. Zaradi svojih odličnih lastnosti so primerne tudi za družine z otroci ali hišnimi ljubljenčki ter za alergike. Talne obloge PVC se lahko uporabljajo prav za vse prostore, tudi v kuhinji ali kopalnici.

 

PVC talna obloga

 

 Odlične cene PVC talnih oblog

 

Talne obloge PVCV podjetju EKO STIL vam nudimo kvalitetne in trpežne PVC talne obloge po izjemno ugodnih cenah. Zagotavljamo vam kvalitetno in dolgo obstojno talno zaščito s talnimi oblogami PVC, ki bo vaše stanovanje ali pa tudi poslovne prostore primerno zaščitila pred obrabo in omogočila kvalitetno bivanje in delovanje. Tudi vzdrževanje bo mala malica, saj boste lahko čistili hitro in enostavno. PVC talne obloge lahko položite tudi v kopalnico ali kuhinjo, saj jih vlaga prav nič ne moti. Poleg pestre izbire PVC talnih oblog vam pri nas nudimo tudi polaganje talnih oblog, pri čemer poskrbimo za ravno in suho površino, nato pa profesionalno polagamo, kar omogoči obstojnost in primerno trdnost talnih oblog. Cenik PVC talnih oblog lahko skupaj z celotno našo ponudbo dobite na naši spletni strani. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate ali obiščete v našem salonu.