Salon parketa Eko stil

V našem salonu parketa Eko Stil v Ljubljani najdete pestro ponudbo talnih oblog, zidnih tapet in stolov priznanih svetovnih proizvajalcev. Zavedamo se, da je strankam poleg kvalitete pomembna tudi cena, zato pri nas dobite ugoden dvo- in troslojni parket, ki vam bo dajal dolgotrajno zadovoljstvo. Pri nakupu parketa pa nikar ne pozabite, da je pomembna tudi kvalitetna montaža, saj si boste s površnostjo lahko nakopali še dodatne stroške. Zato smo za vas pripravili tudi ugodno ceno polaganje parketa, saj nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Obiščite nas v našem salonu parketa in se prepričajte sami.

 

Troslojni hrastov parketPestra izbira v Eko Stil salonu parketa

V našem salonu parketa v Ljubljani najdete pestro ponudbo talnih oblog tako za stanovanjske kot tudi poslovne prostore. Med najbolj priljubljene pa prav gotovo spada gotov troslojni parket, ki ga odlikuje cena in enostavna montaža, saj ponuja možnost polaganja na klik.
Želite največ za svojo ceno? Troslojni parketi Karelia vam prinašajo dolgotrajno obstojnost in prijeten naraven občutek ob dotiku z lesom. Med strankami našega salona parketa je najbolj priljubljen ravno hrastov parket zaradi svoje neverjetne obstojnosti.

 

Troslojni parket- cena in zakaj ga izbrati

Med najbolj priljubljene troslojne parket spada hrastov parket, predvsem zaradi hitre montaže in visoke vzdržljivosti. Lep videz lesa še dopolnjuje odpornost na vse klimatske spremembe, kar pripomore k temu, da je resnično odporen tudi večje obremenitve v prostoru. O tem ali bi v vašemu prostoru bolj ustrezal dvo ali trislojni parket in o tem kolikšna bi bila končna cena gotovega parketa se bomo posvetovali z vami še pred nakupom. Cena polaganja parketa je največkrat cenejša, če izvajalca najamete tam kjer parket kupite.

 

Cena polaganja parketa

Svojim strankam resnično želimo le najboljše, zato jim ponujamo tudi ugodno ceno polaganja parketa. Predvsem je naša bojazen, da bi prevelika cena polaganja parketa botrovala k temu, da bi se polaganja kljub pomanjkanju izkušen lotili sami. Tako bi stroški in celotna cena troslojnega parketa narasla veliko višje od predvidene.
Zaupajte našim strokovnim sodelavcem v salonu parketa Eko stil, saj se bodo pred samim nakupom in montažo z vami posvetovali in vam skušali izpolniti vse vaše želje. Če imate kakršne koli pomisleke in vprašanja o ceni gotovega parketa nas obiščite in takoj vam bomo odgovorili nanje.

 

Salon parketa in cena gotovega parketa