Moderne stenske tapete za popestritev prostorov v stanovanju

S stenskimi tapetami lahko odkrijete popolnoma novo dimenzijo vašega prostora. Stenske tapete so primerne za vsakega posameznika, ki si želi drugačne stena, pa mu ni do barvanja. Z dekorativnimi stenskimi tapetami z različnimi vzorci, boste prostore popestrili in jih naredili popolnoma drugačne.

 

dekorativne stenske tapete

V podjetju Ekostil vam ponujamo moderne tapete vodilnih proizvajalcev. Stenske tapete so zasnovane v individualnih in inovativnih stilih. Podjetje pri izdelavi stenskih tapet sodeluje s svetovno znanimi umetniki, kar omogoča, da stenske tapete zadostijo še tako zahtevnim okusom. Tisk stenskih tapet je izjemno natančen, kar v prostoru pusti še dodaten vtis.

Stenske tapete lahko uporabite v dnevni sobi, kuhinji, spalnici ali otroški sobi

Stenske tapete lahko uporabite v kateremkoli prostoru v stanovanju. Pri nas vam ponujamo tapete za dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, hodnike in tudi tapete za kuhinje. Izbira je vaša! Stenska tapeta bo prostor razširila in mu dodala toplino, ki jo barvana stena težko doseže. Tudi namestitev stenske dekorativne tapete je enostavnejše in hitrejše kot barvanje stanovanja, zraven tega pa se pri lepljenju stenskih tapet ostalo pohištvo ne bo umazalo.

Stenske tapete so izdelane iz različnih materialov. Izberite pravega zase!

Odločate se lahko med tapetami za zid izdelanimi iz različnih materialov. Zelo popularne so papirne oz. koprenaste stenske tapete. Papirnate tapete je pred polaganjem potrebno namazati z lepilom, koprenastih tapet pa ne, zato je njihovo polaganje še toliko bolj enostavno. Ponujamo vam tudi tapete iz vinila, ki so primerne za opremljanje hodnika ali otroške sobe, saj so pralne in jih tako z lahkoto očistite že z vlažno krpo in nekaj detergenta. Najodpornejše stenske tapete pa so tapete izdelane iz steklenih vlaken, zato se največkrat uporabljajo v izjemno obremenjenih prostorih, saj so tudi najbolj trajne.

 

moderne tapete za kuhinjo


Vas zanima več os stenskih tapetah? Obiščite našo spletno stran in si oglejte zbirko stenskih tapet vrhunskih proizvajalcev! Seveda nas lahko pokličete tudi po telefonu ali nas kontaktirate po e-pošti in nam zastavite vprašanja, ki se vam pred namestitvijo tapet še postavljajo. Odgovorili vam bomo hitro in natančno, ter vam tako pomagali pri vaši odločitvi o nakupu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši prodajalni tapet v Ljubljani, kjer vam bomo pričakali prijazni strokovnjaki, ki vam bomo z veseljem natančno razložili prednosti tapet in vam pomagali izbrati takšno, ki bo za vas najprimernejša.