Talne obloge za zaščito in lep videz različnih talnih površin

 

Talne oblogeTalne obloge iz različnih materialov, v različnih barvah in vzorcih, različnih debelinah in dimenzijah, najdete v naši pestri ponudbi. Med bogato ponudbo kakovostnih in cenovno dostopnih talnih oblog si boste zlahka izbrali takšne, ki bodo kar najbolj primerne za vaš prostor. Ponujamo tekstilne, kakor tudi vinilne in pvc, pa tudi lesene in druge dekorativne talne obloge. Pri nas zagotovo najdemo pravo rešitev za vsak okus in vsak žep. Izkušeni svetovalci v našem salonu bodo poskrbeli, da boste brez težav našli in izbrali pravilno. Naj vaše stanovanje ali poslovni prostor krasijo lepa, kakovostna, visoko odporna tla. Vabimo vas, da si na spletu ogledate tudi naše reference. Morda pa prav pri ogledu naših uspešno zaključenih projektov najdete še kakšno novo idejo in dodaten navdih!

Pvc obloge so zelo priljubljene, tako pri nas, kot tudi v tujini

Najbolj prodajane talne obloge so še vedno vinilne talne obloge, na voljo pa so v različnih oblikah, debelinah in dimenzijah ter sodobnih barvah in dizajnih, s katerimi lahko prepričljivo ponazarjajo tudi materiale, kot so les, kamen ali keramika. Vinilna talna obloga je za hojo zelo prijetna in tiha. Vinilne obloge v grobem delimo na heterogene, bolj poznane pod imenom topli pod, ki so sestavljene iz več plasti vinila in so izredno trpežne in na homogene, ki so zgolj iz ene plasti vinila, na voljo pa so kot talne plošče ali role. Primerne so predvsem za zelo frekventne, pohodno obremenjene objekte: hodnike, ustanove, bolnišnice, šole, vrtce in dvorane. 

Kakovostne in zdravju prijazne talne obloge pvc

talne obloge pvc

Vse sodobne pvc talne obloge so ekološke, funkcionalne in se ponašajo tudi z dolgo življenjsko dobo. Pvc talna obloga je lahko vedno prava izbira, saj je na trgu na voljo ogromno vrst in sodobnih različic, primernih tudi za prostore s talnim ogrevanjem. Vse talne obloge pvc so trpežne in preproste za vzdrževanje, pa tudi polaganje je hitro in preprosto. Talne plošče iz PVC-ja so odporne na vremenske vplive, mehanske poškodbe, vlago in korozijo. Talne plošče se lepijo na čisto in gladko podlago, ki mora biti prej izravnana. Če izberete talne plošče na sistem klik, pa bo polaganje potekalo brez lepljenja. Talne plošče so na voljo v številnih različnih barvah, pa tudi v vzorcih lesa in kamna. Sodobne talne obloge si seveda lahko ogledate tudi v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo z veseljem prisluhnili in strokovno svetovali pri izbiri!

 

Poleg talnih oblog pa imamo na voljo tudi program oblog za zidove. Preberite si več o stenskih tapetah.