Pvc tla so udobna, vzdržljiva, zvočno izolativna in enostavna za vzdrževanje

poslovni objekti, medicinski objekti, trgovski objekti, domovi za starejše, šolski objekti, vrtci, gostinski objekti, stanovanja in hiše, kopalnice


Pvc tla zagotavljajo zelo udobno hojo, dobro dušijo udarni zvok in dajejo prijeten, topel občutek v prostoru. Pvc tla so primerna tako za močno obremenjene stanovanjske površine in poslovne prostore kot tudi za izobraževalne, zdravstvene in industrijske objekte. Zgornja plast je obdelana z antibakterijsko in antistatično površinsko zaščito, zato so pvc tla primerna tudi za alergike.
V grobem delimo pvc tla na homogene in heterogene. Homogena struktura pomeni, da je talna obloga iz enega sloja, heterogena struktura pa pomeni večplastno sestavo. Prednost homogene strukture je v tem, da je material po vsej globini enak in obraba ni vidna, heterogena struktura pa prinaša boljšo zvočno in toplotno izolativnost ter več udobja.
Preden se odločimo za nakup pvc obloge za tla, je dobro premisliti, kaj od nje pričakujemo in kakšni obremenitvi bo nova talna obloga izpostavljena. V vsakem primeru pa je pri razmišljanju o nakupu talne obloge smiselno preveriti, ali prodajo spremlja kakšna akcija talne obloge.


Ugodna cena linolejne talne obloge navdušila že mnoge

V zadnjem obdobju so pvc talne obloge bolj ali manj uspešno nadomestile talne obloge iz naravnega linoleja. Med številnimi prednosti, ki jih prinaša linolej talna obloga, je cena gotovo na prvem mestu.
Na dotik je linolej talna obloga prijetna, cena pa ni njena edina prednost. Material je sestavljen iz lesne, plutovinaste in apnenčeve moke, naravne smole, lanenega olja in pigmentov. Če ne vsebuje sintetičnih barv, steklenih vlaken in kemičnih mehčal, ga uvrščamo med naravne materiale.


Eko stil nudi različne talne obloge – akcija poskrbi za še ugodnejši nakup

Tako pvc obloge za tla kot tudi talne obloge iz naravnega linoleja in talne preproge so del pestre ponudbe talnih oblog salona za parket Eko stil Ljubljana. Talne obloge so dobavljive v rolah ali v obliki kvadratnih plošč različnih debelin ter v nešteto barvah, vzorcih in dekorjih. Zato jih lahko dobro kombiniramo s skoraj vsako opremo. Ob nakupu talne obloge pa vam akcija prinaša občuten prihranek.

Vas zanima cena linolejne talne obloge? Cenik, ki ga spremlja tudi akcija talne obloge, lahko dobite v našem razstavnem salonu. Navadno je navedena cena linolejne talne obloge za kvadratni meter, a je pri tem treba upoštevati tudi stroške polaganja talnih oblog. Če je na primer cena za en kvadratni meter 10 evrov, boste podobno vsoto odšteli še za polaganje talne obloge. Akcija pa vam lahko ta strošek še nekoliko zniža.