Vinil plošče za različne prostore

Naše podjetje EKO STIL vam nudi tudi vinil plošče. Povsod po svetu pa tudi v Sloveniji so zelo popularna vrsta talne obloge vinilne plošče. Odlikujejo jih številne odlične lastnosti. Vinil plošče so predvsem izdelane zelo kakovostno, kar pomeni tudi, da bodo zelo odporne pred obrabo. So tudi zelo elastične, zato je vinilna plošča odlična za vsak dom. Če pokukate na našo spletno stran, boste tudi kmalu ugotovili, da so naše vinilne plošče (cena res ni visoka) dobavljive v številnih barvah, različnih zanimivih vzorcih in več debelinah. Izbirate lahko oblogo iz samo enega sloja, lahko pa jo sestavlja tudi več slojev, prva prinaša varnost pred obrabo, druga pa več zvočne in toplotne izoliranosti. Za vse, kar vas zanima o vinil ploščah – cene in lastnosti – smo vedno dosegljivi preko e-maila.

 

Vinil plošče - cena zelo ugodna

vinil talne obloge

Kje pridejo v poštev vinil plošče? Predvsem so odlične za vsak dom, odlično pa se obnesejo tudi v različnih poslovnih prostorih in ustanovah, kjer je vsak dan veliko število ljudi. Naše vinilne plošče imajo debelo zgornjo plast, zato se zelo počasi obrabijo, težave pa ne predstavlja niti umazanija, ki jo je lahko počistiti. Če imate otroke, morda tudi psa ali mačko, so vinil plošče odgovor za vaše potrebe. Še ena izmed pomembnih lastnosti vinilne plošče je ta, da je primerna vsem alergikom. In da, vinilne plošče (cena je zelo ugodna) so primerne tudi za kopalnico ali kuhinjo. Če želite lepa in moderna tla za vaš dom ali poslovni prostor, če cenite kakovost in ste radi v koraku s časom, potem bomo zagotovo ustregli vašim željam. V našem prodajnem salonu bomo prisluhnili vašim željam in potrebam ter vam jih pomagali uresničiti.

 

Vinil plošče – cena, ki vas bo presenetila

V našem podjetju lahko dobite vinil plošče v rolah ali v enostavnih kvadratnih ploščah. Videli boste, da se boste med številnimi barvami in različnimi vzorci kar težko izbrali najljubšega. Kako merimo vinil plošče? Cena je običajno navedena za kvadratni meter obloge, zraven pa morate dodati še njeno polaganje. Tu lahko omenimo, da je polaganje izjemno enostavno in poteka hitro. Ni težav niti pri tem, če bi vinil plošče želeli položiti čez že obstoječi parket. Kje nas lahko najdete? Lokacija podjetja in prodajnega salona je v BTC-ju v Ljubljani, nad trgovino C&A (vhod zadaj, II. nadstropje), nasproti Emporiuma. Seveda pa se z vprašanji na nas lahko kadarkoli obrnete enostavno tako, da nas pokličete ali pošljete e-mail.